Claim je
GRATIS proeftraining

NU
CLAIMEN!
Lees meer

Wat doen wij?

Loopt u eindelijk een sportschool in om aan uw gezondheid te werken, wordt u vervolgens helemaal aan uw lot overgelaten…

Kent u dat gevoel: U loopt vol goede intenties bij een sportschool naar binnen, u wordt even op weg geholpen maar belandt al snel in de anonimiteit. U heeft geen idee hoe en welke apparaten u moet gebruiken en met welke weerstand… eigenlijk doet u maar wat. U mist de begeleiding. U kijkt om u heen en beseft al snel dat u hier niet helemaal op uw plek zit. Na enkele lange trainingen verliest u de motivatie en u besluit om het op te geven. Uw doel om aan uw gezondheid te werken strandt hier.

Komt dit u bekend voor? Dan is het Slimmer-Fit concept op uw lijf geschreven. Bij Slimmer Fit komt u sporten in een kleinschalige omgeving met een huiselijke sfeer. We gaan écht samen aan uw doelstelling werken en u wordt intensief begeleid in dit proces. Met behulp van onze Milon cirkel, hoeft u nooit meer zelf een apparaat in te stellen, traint u altijd veilig (ook met lichamelijke klachten) en behaalt u uw resultaten met maar 2x 35 minuten trainen in 10 dagen. Onze coaches zorgen altijd dat u met de juiste weerstand traint om blessurevrij progressie te kunnen maken. Naast de Milon kunnen wij u ook begeleiden met ons voedingsprogramma om u te helpen met uw afslankdoelstelling en is in onze vestiging een gewichtsconsulent aanwezig.

Blessures voorkomen

Om blessures te voorkomen werken wij met de Five preventie training. Velen zijn u al voor gegaan. Door de resultaten die zij met ons hebben geboekt, durven wij zelfs een tevredenheidsgarantie af te geven. Bent u klaar om écht uw doelstelling te gaan halen? Bij Slimmer Fit gaan we er samen met u voor! De originele, alleen typefouten eruit: Loopt u eindelijk een sportschool in om aan uw gezondheid te werken, wordt u vervolgens helemaal aan uw lot over gelaten. Kent u dat gevoel; u loopt vol goede intenties bij een sportschool naar binnen, u wordt even op weg geholpen maar belandt al snel in de anonimiteit. U heeft geen idee hoe en welke apparaten u moet gebruiken en onder welke weerstand, eigenlijk doet u maar wat. U mist iemand die u bij de hand neemt, u kijkt om u heen en beseft al snel dat u hier niet helemaal op uw plek zit. Na enkele lange trainingen, merkt u dat u de motivatie verliest en u besluit om het op te geven. Uw doel om aan uw gezondheid te werken strandt hier.

Komt dit u bekend voor? Dan is het Slimmer-Fit concept op uw lijf geschreven. Bij Slimmer Fit komt u sporten in een kleinschalige omgeving met een huiselijke sfeer. Bij ons gaan we écht samen aan uw doelstelling werken en wordt u intensief begeleid in dit proces. Met behulp van onze Milon cirkel, hoeft u nooit meer zelf een apparaat in te stellen, traint u altijd veilig (ook met lichamelijke klachten) en behaalt u uw resultaten met maar twee keer 35 minuten trainen in de 10 dagen.

Onze coaches zorgen altijd dat u onder de juiste weerstand traint om blessurevrij progressie te kunnen maken. Naast de Milon kunnen wij u ook begeleiden met ons voedings-programma om u te helpen met uw afslankdoelstelling en is in onze vestiging een gewichtsconsulent aanwezig. Om blessures te voorkomen werken wij met de Five preventie training. Door de resultaten die wij met leden hebben geboekt, durven wij ook een tevredenheidsgarantie af te geven. Herkent u zich in dit verhaal, dan past u zeker bij ons!

Meld je aan voor een gratis proeftraining!
Kennismaken
fixed-col-3-img1

Slimmer Fit in Huissen is geen sportschool maar een lifestyle club. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen.

LEES MEER
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Geen zin om urenlang in een overvol fitnesscentrum te trainen? Maar wel gezond, fit en sterk zijn? Met de Milon Cirkel bereik je dit door slechts 2x per 10 dagen te trainen.

LEES MEER
Five
fixed-col-3-img1

Five is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen heeft.

LEES MEER

GRATIS KENNISMAKEN

Wegens groot succes in Bennekom en Arnhem heeft Slimmer Fit nu ook in Huissen een Premium Club geopend! Bij deze nodigen we je graag uit om kennis te komen maken met de nieuwste lifestyle club.

Claim nu jouw gratis proeftraining >>
logo-ico