Claim je
GRATIS proeftraining

NU
CLAIMEN!
Lees meer

Milon Cirkel

Geen zin om urenlang in een overvol fitnesscentrum te trainen? Maar wel gezond, slank, fit, sterk en beweeglijk zijn? Met de Milon Cirkel bij Slimmer Fit bereik je dit door slechts 2x per 10 dagen te trainen. Zin om vaker te trainen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt altijd bij ons terecht, hoeft nooit te wachten op toestellen en wordt begeleid door professionele coaches. Zo train je prettig, snel en effectief!

Altijd persoonlijke begeleiding

Wanneer je traint met de Milon Cirkel, heb je geen tijd om je te vervelen! Je wisselt steeds 1 minuut trainen op een krachttoestel af met 4 minuten trainen op een cardiotoestel. In maar 35 minuten gebruik je alle fitnesstoestellen en zit jouw workout er al weer op! Natuurlijk train je bij Slimmer Fit onder professionele begeleiding. Zo is er altijd tenminste één coach aanwezig om je te begeleiden. Ook jouw virtuele coach, het display, geeft je aanwijzingen zodat je de juiste beweging maakt op het juiste tempo.

Waarom trainen met de Milon Cirkel?

Bij Slimmer Fit in Huissen geven wij je vijf redenen om vandaag nog te starten met de Milon Cirkel:

✓ Al resultaat bij 2 x per 10 dagen trainen

✓ Volautomatische instelling zoals zithouding en weerstanden die bij u passen

✓ Altijd begeleiding in de milon cirkel

✓ Zonder afspraak komen trainen

✓ Resultaat in 35 minuten

Milon-app

Met de Milon-app bekijk je je trainingsgegevens altijd en overal. Je kunt controleren of je alle oefeningen juist uitvoert, je work-outplan bekijken en jouw prestaties bekijken. En wil je nog een stapje verder? Dan kun je je trainingsprestaties ook vergelijken met anderen. Meer weten over de app? En waar je die kunt downloaden? Je Milon-coach vertelt je er graag meer over.

Milonizer

Goed trainen is een kwestie van de juiste instelling. De Milonizer is een unieke bodyscan die ervoor zorgt dat de Milon Cirkel toestellen binnen 5 seconden perfect voor jou en jouw training instelt. De Innovatieve Milonizer is de perfecte aanvulling op het Milon Cirkel concept: simpel, veilig en effectief. Eén visuele check en de juiste bepaling van de weerstand is voldoende om je optimaal te laten trainen.

Gratis Maand Sporten

Kom trainen met de Milon Cirkel bij Slimmer Fit in Huissen tijdens jouw gratis maand sporten. Ontdek of deze vorm van training bij jou past. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Kennismaken
fixed-col-3-img1

Slimmer Fit in Huissen is geen sportschool maar een lifestyle club. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen.

LEES MEER
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Geen zin om urenlang in een overvol fitnesscentrum te trainen? Maar wel gezond, fit en sterk zijn? Met de Milon Cirkel bereik je dit door slechts 2x per 10 dagen te trainen.

LEES MEER
Five
fixed-col-3-img1

Five is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen heeft.

LEES MEER

GRATIS KENNISMAKEN

Wegens groot succes in Bennekom en Arnhem heeft Slimmer Fit nu ook in Huissen een Premium Club geopend! Bij deze nodigen we je graag uit om kennis te komen maken met de nieuwste lifestyle club.

Claim nu jouw gratis proeftraining >>
logo-ico