Claim je
GRATIS proeftraining

NU
CLAIMEN!
Lees meer

Five

Bewegen zonder pijn met Five

Zitten. We doen dit meer dan goed voor ons is. Iedere dag. Thuis, op het werk, in de auto. Het is dan ook niet verrassend dat veel mensen last krijgen van hun schouders, nek, rug of heupen. Geldt dit ook voor jou? Slimmer Fit Huissen helpt je klachten te voorkomen of verminderen. Met Five, het bewegingsprogramma dat ons lichamelijk welzijn en eventuele beschadigingen aan ons bewegingsapparaat positief beïnvloedt.

Train je hele lichaam met Five

Voel je jezelf minder bewegelijk worden? En heb je genoeg van een inactieve levensstijl en hele dagen zitten? Heb je klachten aan je schouders, nek, rug en/of heupen? Five is dé oplossing. Met Five wordt het hele lichaam getraind en gestrekt, waardoor het hele spierstelsel wordt geactiveerd en positief beïnvloed. Hierdoor worden pijnklachten bestreden, maar Five werkt ook preventief, voor elke leeftijd.

Five is wat ons betreft onmisbaar in een goede training. Beweeglijkheid is naast kracht en conditie namelijk een belangrijke peiler van een gezond lichaam. De Five oefeningen doe je aansluitend aan je training op de Milon Cirkel en kosten je slechts 5-10 minuten extra. De ideale afsluiting van je work-out!

Kennismaken
fixed-col-3-img1

Slimmer Fit in Huissen is geen sportschool maar een lifestyle club. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen.

LEES MEER
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Geen zin om urenlang in een overvol fitnesscentrum te trainen? Maar wel gezond, fit en sterk zijn? Met de Milon Cirkel bereik je dit door slechts 2x per 10 dagen te trainen.

LEES MEER
Five
fixed-col-3-img1

Five is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen heeft.

LEES MEER

GRATIS KENNISMAKEN

Wegens groot succes in Bennekom en Arnhem heeft Slimmer Fit nu ook in Huissen een Premium Club geopend! Bij deze nodigen we je graag uit om kennis te komen maken met de nieuwste lifestyle club.

Claim nu jouw gratis proeftraining >>
logo-ico