Claim je
GRATIS proeftraining

NU
CLAIMEN!
Lees meer

Afvallen

Afvallen met de Milon Cirkel

Je wilt graag afvallen. Maar al die moeilijke trainingsschema’s en diëten, je ziet er tegenop om daar mee te starten. En waar moet je de tijd vandaan halen? Gelukkig is er een oplossing. Bij Slimmer Fit in Huissen hoef je slechts 1 keer per 5 dagen 35 minuten te trainen, en behaal je maximale resultaten!

Gezond afvallen

Gezond en fit blijven, dat willen we allemaal. Toch is dit niet altijd even makkelijk. Dat ligt voor een groot deel aan onze levensstijl: we werken op een kantoor, reizen met de auto van A naar B en thuis is er altijd die heerlijke, comfortabele bank waar we lekker op kunnen ontspannen. En snel tussendoor moet je ook nog aan je gezondheid en fitheid werken: daar kom je natuurlijk snel bij in de knoop! Je hebt immers geen zeeën van tijd en door een gebrek aan beweging kun je zomaar ontdekken dat je een paar kilo’s bent aangekomen. Met de Milon Cirkel kun je op een gezonde, effectieve manier afvallen.

Hoe kan ik snel afvallen met de Milon Cirkel?

Ze zijn er genoeg, de methodes die beloven dat je snel en zonder moeite kunt afvallen. Maar deze belofte wordt zelden tot nooit waargemaakt. Afvallen kost altijd inspanning, maar dat wil niet zeggen dat het daarom ook altijd moeilijk of vervelend moet zijn. Met de Milon Cirkel kun je op een leuke, snelle en vooral heel eenvoudige manier aan je gewicht werken. Deze ‘cirkel’ van toestellen past zich automatisch aan op jouw situatie, jouw lichaam en trainingsprogramma. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een chip, waar jouw persoonlijke gegevens op geladen staan. In slechts 35 minuten is je workout compleet. Je werkt steeds 1 minuut op krachttoestellen en 4 minuten op cardiotoestellen, vervelen is er dus niet bij!

Trainen met de Milon Cirkel bij Slimmer Fit zorgt voor:

✓ Volop afwisseling

✓ Snel resultaat

✓ Veilige training

Probeer de Milon Cirkel 1 maand GRATIS

Met Milon Cirkel ben je in een mum van tijd weer fit, en het is nog leuk ook! Wil jij graag afvallen met behulp van deze nieuwe manier van fitnessen? Meld je aan voor een gratis proefmaand bij Slimmer Fit in Huissen. Vul het formulier in en laat je gegevens achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Kennismaken
fixed-col-3-img1

Slimmer Fit in Huissen is geen sportschool maar een lifestyle club. Je bent verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen.

LEES MEER
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

Geen zin om urenlang in een overvol fitnesscentrum te trainen? Maar wel gezond, fit en sterk zijn? Met de Milon Cirkel bereik je dit door slechts 2x per 10 dagen te trainen.

LEES MEER
Five
fixed-col-3-img1

Five is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen heeft.

LEES MEER

GRATIS KENNISMAKEN

Wegens groot succes in Bennekom en Arnhem heeft Slimmer Fit nu ook in Huissen een Premium Club geopend! Bij deze nodigen we je graag uit om kennis te komen maken met de nieuwste lifestyle club.

Claim nu jouw gratis proeftraining >>
logo-ico